Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Můžete mi, prosím, vysvětlit, proč jsou taková hnutí považována za levicová? Díky.

Kromě toho - pořádat hony na čarodějnice přece v USA není nic neobvyklého, divím se, že to vás i další překvapuje, v ne až tak dávné minulosti jich bylo docela dost. Zkuste si uvědomit, že USA je ve vysoké míře pokrytecká společnost a snad budete méně překvapen.

2 1
možnosti

Vaše připomínka je správná. Vyjadřujeme s v pojmech, kterým ale dává leckdo zcela jiný obsahový význam.i AUTOROVI BY PROSPĚLO, POKUD BY SI NAPSAL V BODECH, ČÍM SE VYZNAČUJE LEVICOVOST. Jinak bych s ním v kauze vyhozeného hráče souhlasil. Amerika fakt létá ode zdi ke zdi a v Evropě bychom měli excesy přicházející ze zámoří či odjinud tlumit a ne je papouškovat.

1 0
možnosti

P42e25t51r 43M36u50n44z16a11r

6. 11. 2020 22:29

Největší švanda je, když se podíváte na NBA. Fakt někdo věří tomu, že ti kluci jsou Dušínové? Mám pocit, že snad v roce 1996 byl draftován do NBA kluk co dokonce pár měsíců seděl. Jenže víte co...

0 0
možnosti

Díky za pěkná blog, pane blogere. Karma.

Akorát z diskuse viz níže je mi poměrně nevolno. Takže :

1) Každý člověk má právo jednou v životě udělat chybu. Pokud někdo nějakou chybu udělá, má za ní zaplatit. Pokud za chybu zaplatí, mělo by být všechno smazáno. Pokud obdržel trest a trest byl vykonán, mělo by na něj pohlíženo jako na nevinného. Samozřejmě pokud stejný čin spáchá opět, už je to recidiva a pro tu žádná omluva neexistuje.

2) I v českých podmínkách se jakýkoliv trest po čase smaže. Takže dnes odsouzenému vrahovi na 10 let vězení nebude tento zločin figurovat v rejstříku trestů, který si nechá za 20 let vystavit pro svého zaměstnavatele. Šikana bude vždy menší zločin než zabití či vražda.

3) Všichni lidé jsou si rovni. Černoch není významnější nebo důležitější než běloch , jak se snaží prosazovat progresivně-levicová svoloč, u nás zastoupená pirátskou stranou. Trest za šikanu , které se dopustí běloch na černochovi nesmí být jiný, než v případu, pokud se naprosto stejného zločinu dopustí běloch na bělochovi. Tak to prostě být musí, to je ta spravedlnost.

4) Pokud mladík opravdu hokej hrát umí a nesežene angažmá v rámci USA, může se uplatnit jinde ve světě, v zemích, které po této stránce ještě fungují normálně. Holt kdysi dávno odcházeli do USA lidé, kteří se nemohli v Evropě uplatnit, či byli perzekuování. Karta se obrací a tak nelze vyloučit situaci, kdy pro změnu budou normální lidé z toho samého důvodu z USA odcházet.

5 0
možnosti
Foto

Jste poněkud nemoudrý.

0 1
možnosti

Křesťanský bůh by mu odpustil, ale společnost stále vyžaduje morální kredit. Hlavně v USA si na to potrpí, tam by ho nevzali ani na prestižní vysokou školu. Holt některé přečiny z mládí ovlivní zbytek života.

1 0
možnosti

Šikanu jsem zažila, trvalo mi dost dlouho, než jsem se naučila bránit. Kdo nezažil, nepochopí. S postupem klubu souhlasím.

1 6
možnosti

A co jestli Váš pradědeček přetáhl čeledína bičem ? Měli by Vás vyhodit z práce ?

5 0
možnosti

Přijde mi, že je tato diskuze obsazena trolími účty. Mnoho přízpěvků jako by bylo psané jednou rukou. Že by nový trend na Idnes?

1 1
možnosti
Uživatel požádal o vymazání
6 2
možnosti

Toto rozhodnutie naopak považujem za správne. Už len ako exemplárnu výstrahu pre ďalších mladých športovcov, ktorí nevedia, čo so sebou...

3 15
možnosti
Foto

V první řadě musí být uspokojeny požadavky oběti na odškodnění. To je spravedlnost. Ostrakizace je mocný nástroj v prostředí sociálních sítí . Pokud tíhne společnost ke spravedlnosti, dokáže odpustit. Pokud tíhne k násilí, nic neodpustí.

2 0
možnosti

Já osobně bych nemohl fandit, tj. jít na stadion nebo si zaplatit za TV přenos klubu, který angažovalo takového člověka. Řekl bych si, co je to za lidi, že jim toto nevadí.

No a jak je vidět, klub si toto spočítal a usoudil, že nebude poškozovat svůj byznys spojováním s tímto člověkem.

Jen v Česku stojí primitivové za svým klubem i když hráči simulují, žalují, zákeřně faulují, děvkaří, mlátí přítelkyně........, což je zřejmě případ autora.

Jestli k jeho uplatnění. Může rozvážet balíky, dělat asfaltéra a tak.

2 22
možnosti
Uživatel požádal o vymazání
11 1
možnosti

Tak jsem si prolétl diskuzi a zírám, co je tu Mirků Dušínů, kteří nikdy neudělali v mládí chybu. Skoro bych řekl, že žiju v jiném státě. Kde tito Dušínové jsou? Na silnicích je nevidím, v obchodech také ne. Že oni se vyskytují jen za klávesnicí? Zato ve velkém množství. Rv.

20 1
možnosti

Když jsem byl děcko, tak jsem jednou nechtěně vysklil okno - tomu říkám chyba mládí. Postiženého vrstevníka jsem opravdu nešikanoval ani jsem k tomu neměl sklony a naprosto se nedokážu vžít do kůže člověka, který něco takového udělá.

1 1
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS